A betegek részére küldött hozzátartozói csomagok átvételének és átadásának szabályai

A betegek részére küldött hozzátartozói csomagok átvételének és átadásának szabályai

A koronavírus-fertőzés magyarországi terjedésének megfékezése, valamint dolgozóink és betegeink egészségének védelme érdekében az alábbi feltételekkel juttatható el csomag betegeinkhez.

A csomagokat a hozzátartozók hetente háromszor (hétfőn, szerdán és pénteken) adhatják le délelőtt 10-12 óra, valamint délután 16-17 óra között a kórházunk Központi Telephelyén (1204 Budapest, Köves utca 1.) a főépület és a Sürgősségi Osztály között, a Betegfelvételi Iroda bejárata előtt elhelyezett konténerben – a kórház kijelölt munkatársainak felügyelete mellett.

A leadást követően a csomag leadójának haladéktalanul el kell hagynia a kórház területét, a beteghez a szabályszerűen leadott csomagokat a kórház munkatársai juttatják el.

Kizárólag 60 literes szemeteszsák méretű és maximum 5 kg súlyú dupla, fertőtleníthető nylonzsákban elhelyezett csomag adható le zárt, tiszta csomagolásban. A csomagoláson olvasható írással, nyomtatott nagybetűkkel fel kell tüntetni a beteg nevét, valamint az ellátást biztosító osztály és kórterem megjelölését.

Az átvett csomagok felületét a kórház munkatársai szakszerűen fertőtlenítik.

A csomagokat az osztályon az adott műszakban dolgozó ápolók adják át a betegeknek.

Javasoljuk, hogy a következőket tartalmazza a csomag:

tiszta törölköző, fehérnemű, pizsama,

tisztálkodáshoz szükséges eszközök,

igény esetén gyári csomagolású, zárt, hűtést nem igénylő élelmiszer, üdítő.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!