Angol nyelvű igazolás SARS-COV-2 elleni védőoltásról

Május 20-tól minden beoltott állampolgár magyar és angol nyelvű oltási igazolást is kap.

Mától a kórházunkban a 2021. május 20. előtt beoltottak is igényelhetik az angol nyelvű oltási igazolást abban az esetben, ha korábban a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben lettek beoltva. Az igazolások átvételére a név, születési dátum és TAJ-szám megadásával lehet időpontot foglalni, ezen a linken: https://www.delpestikorhaz.hu/oltasi-lap-igenyles/
Az átvétel helyszíne a kórház Nővérszálló épülete, (1204 Budapest, Köves út 1.), fszt./1.

Az átvételre hétfői és szerdai napokon 15:00-18:00 óra között, pénteki napokon 8:00-12:00 óra között van lehetőség, de kizárólag a fenti linken történt előzetes időpontfoglalást követően!

Kérjük, hogy az átvételhez hozzák magukkal a kórházban kiállított, bélyegzőnkkel ellátott oltási igazolást, valamint egy, a személyazonosság igazolására alkalmas fényképes okmányt (személyazonosító igazolvány, érvényes útlevél vagy vezetői engedély)!
Az igazolást csak azoknak tudjuk kiadni, akik a lefoglalt átvételi időpontban személyesen megjelennek. Csak az igénylő személy részére áll módunkban kiadni az igazolást! Köszönjük az együttműködést!