Egészségvédelmi együttműködés

Megállapodást kötött a Magyar Kézilabda Szövetség és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet. A szövetség részéről Kocsis Máté elnök, a kórház képviseletében pedig Dr. Ralovich Zsolt főigazgató látta el kézjegyével a felek közötti szerződést.

– A Magyar Kézilabda Szövetség számára az egészségvédelem mind az élsport, mind a tömegsport szempontjából kiemelt fontosságú – mondta el Kocsis Máté. – Éppen ezért terjesztettük ki együttműködésünket a Dél-pesti Kórházzal. Célunk, hogy az időről-időre előforduló, rutinszerűnek mondható egészségügyi ellátáson túl akut problémák esetén is segíteni tudjuk a kézilabdázókat, a lehető legkorszerűbb körülmények között. A kórházzal kötött megállapodásunk alapjait és napi operatív protokollját a Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége dolgozta, illetve dolgozza ki a kórházzal együtt. Reményeink szerint a keretmegállapodás csupán első, de nagyon fontos eleme egy komplex együttműködésnek.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet elkötelezett az egészséges életmód népszerűsítése mellett, szűrővizsgálatokkal, diagnosztikai valamint szakorvosi vizsgálatok széles körével szolgálja az egészségtudatos magatartás terjedését. A Magyar Kézilabda Szövetséggel kötött megállapodás eredményeként a felek hatékony partneri kapcsolata biztosítani fogja, hogy a kézilabda sportolók szervezett keretek között juthassanak magas szakmai színvonalú egészségügyi szolgáltatásokhoz a Dél-pesti Kórházban – hangsúlyozta Dr. Ralovich Zsolt, a kórház főigazgatója.

Galéria