FEKVŐBETEG ELLÁTÁS

A kialakult járványhelyzet miatt a közölt adatok jelenleg nem a hatályos információt tartalmazzák!

Az új koronavírus járvány terjedésének és az új fertőzöttek és a fertőzésgyanús esetek, valamint a kórházi ellátást igénylő betegek számának csökkenése lehetővé teszi az egészségügyi intézményekben a bent fekvő betegek látogatását.

Kórházunkban és telephelyeinken a látogatási idő minden nap 16:00-17:00 között az alábbi feltételekkel lehetséges:

  • Intézményeink teljes területén – épületen belül – a látogatás időtartama alatt maszk viselése kötelező!
  • Belépéskor szükséges a testhőmérséklet mérése.
  • A látogató érvényes védettségi igazolvánnyal vagy védettségi igazolvány hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt mintavételezés után végzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR teszttel rendelkezzen.
  • A látogatónak be kell mutatnia továbbá az arcképes, azonosításra alkalmas személyi iratait is (személyazonosító igazolvány, útlevél)
  • A látogató a látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében köteles a védettségi igazolvány vagy a negatív SARS-CoV-2 PCR teszt bemutatására.
  • A beteghez naponta egy látogató mehet be, maximum 60 perc időtartamra.
  • A betegek és hozzátartozóiknak a fent említett intézkedésekben együttműködő magatartást kell tanúsítaniuk.

Előfordulhat, hogy a kórteremben fekvő valamelyik betegnél vizsgálatot, beavatkozást kívánnak végezni. Ebben az esetben a látogatóknak, a látogatási idő alatt is, az orvos vagy az ápoló személyzet kérésére el kell hagyni a kórtermet, a beavatkozás időtartamára.

Az egyes osztályok a Házirendben foglalt általános beteglátogatási időtől eltérően az osztályos működési rendjükben külön, szigorúbban is szabályozhatják, melyet a T. Betegek és látogatók számára jól látható helyre kifüggesztik.

A kórház egyes osztályainak kórtermeibe látogatók nem léphetnek be. (Az érintett osztályok bejáratainál kifüggesztettük az erre vonatkozó tájékoztatót.)

A kórház a felvétel során részletes tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy a beteg az értékeit letétbe helyezheti. A kórház kizárólag a letétbe helyezett értékért tartozik felelősséggel.

Rendkívüli körülmények esetén (pl. járvány) a személyes kapcsolattartást a főigazgató az intézmény egészére vagy részlegére kiterjedően átmenetileg korlátozhatja.

Kérjük a tisztelt hozzátartozók megértését!

 

 

Köves utcai telephely fekvőbeteg osztályai:

Csepeli telephely fekvőbeteg osztályai:

Diagnosztikai osztályok: