Központi Gyógytorna Szolgálat

Vezető gyógytornász: Szabadszállási Ákos

Vezető helyettes gyógytornász: Sajtos Nóra

Részlegvezető gyógytornász (csepeli telephely): Csabai Blanka

Az osztály bemutatása, tevékenysége

A 2015. február 1-jével megalakult Központi Gyógytorna Szolgálat a fekvő- és járóbeteg ellátást kiszolgáló, vezető gyógytornász irányításával működő egység, amely gyógytorna- fizioterápia szolgáltatást nyújt az intézmény négy telephelyén, az adott osztályok és szakrendelők igényeinek megfelelően.

Betegfelvétel rendje

A köves utcai telephelyen fekvőbetegek gyógytornaellátása történik az osztályos orvosok elrendelései alapján. A csepeli telephelyen fekvőbetegek gyógytorna, fizikoterápa, gyógymasszázs és ergoterápiás kezelése történik, ezen kívül ambuláns gyógytorna ellátás az ambulancián  rendelő orvosok  beutalásai alapján. Az Ady Endre úti Szakrendelőben ambuláns gyógytorna, fizikoterápia és gyógymasszázs rendelés zajlik a rendelő betegfogadási rendjének megfelelően. A Gyáli Szakrendelőben gyógytorna és fizikoterápiás rendelés áll rendelkezésre a szakrendelő betegfogadási rendjének megfelelően.

Oktatás és továbbképzés

A Központi Gyógytorna Szolgálat valamennyi szakdolgozója rendszeresen vesz részt szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, kongresszusokon, tudományos előadásokon.