Lezárult a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház kórterem felújítási programjának első szakasza

Lezárult a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház kórterem felújítási programjának első szakasza

A Dél-pesti Kórház III. Belgyógyászati Osztályán tervezett nyári felújítások zajlanak, melyek a betegelégedettség növelését és a szakmai munka feltételeinek javítását szolgálják.
A napokban fejeződtek be a kórház III. Belgyógyászati Osztálya negyedik emeleti részlegén a karbantartási munkálatok. A nyárra tervezett felújítás során teljes körű festés történt a folyosón és a kórtermekben, újramázolták az ajtókat, ajtótokokat, radiátorokat és éjjeliszekrényeket. Az emeleten javították az elektromos hálózatot, a vizesblokkok hibáit helyreállították, szellőzőrendszerét kitisztították, ahol pedig szükséges volt, ott teljesen kicserélték. Július közepétől megújult környezet fogadja a betegeket ezekben a kórtermekben.

A munkálatok során a betegellátás zavartalanul folyt az osztály első emeletén található kórtermekben.
A korábbi terveknek megfelelően a felújítás tovább folytatódik. A negyedik emeletet követően az osztály első szinten található részlegei is megújulnak a nyár folyamán. Ezek a munkálatok sem okoznak a betegellátásban semmilyen fennakadást.

A közelmúltban a Gasztroenterológiai Osztályon, a Kardiológiai Osztályon és a Kardiológiai Ambulancián zajlott hasonló felújítás, a III. Belgyógyászati Osztály kórtermei után pedig újabb osztályok helységei kerülnek majd sorra. A munkálatokat a kórház mindig úgy időzíti, hogy azok ne okozzanak fennakadást a gyógyító munkában. Erre legjellemzőbben a nyári hónapok alkalmasak.
Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet